Рулет З свинини з печерицями, в'ялені томати І СИРОМ В хрусткій скоринці

Пікнік без шашлику! x Інгредієнти

  • печериці 400 г
  • свинина (карбонат) 500 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • томати в'ялені 10 шт.
  • сир 150 г
  • петрушка 1 щіпка (і)
  • сіль 1 щіпка (і)
  • чорний перець 1 щіпка (і)
  • базилік сушений 1 щіпка (і)
  • вершкове масло 20 г
  • часник 1 шт.
  • крекер 100 г
  • соєвий соус 50 мл
  • солодка паприка суха 1 щіпка (і)
  • оливкова олія 1 ст.л..

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Цибулю нарізаємо півкільцями і відправляємо на сковороду, в яку наливаємо оливкову олію, через 10 хвилин додаємо шампіньйони, перемішуємо, солимо, перчимо і залишаємо на 10 хвилин. Крок 2 На сковороду кладемо шматочок вершкового масла, нарізаємо кружальцями часник і кладемо його на сковороду, потім всипаємо туди в'ялені томати і обсмажуємо 7 хвилин, постійно помішуючи. Крок 3 Свинину відбиваємо рівномірно і тонко, солимо, перчимо, посипаємо сушеним базиліком і солодкою паприкою. Крок 4 Викладаємо начинку: гриби з цибулею + в'ялені томати + сир тертий + петрушка і щільно скручуємо рулет, пов'язуємо ниткою. Крок 5 Рулет обмащуємо соєвим соусом. Крок 6 У миску кладемо крекер і товчемо до крихти, додаємо дрібно натертий сир, обвалюють рулет в цій крихті добре. Крок 7 Змащуємо деко оливковою олією і викладаємо наш рулет і ставимо в духовку при температурі 200 градусів на 40 хвилин.

0/5 (0 Reviews)