РІЗДВЯНА ЗАКУСКА з фаршированих стегенець цесарки

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких на Різдво, приготуйте закуску з фаршированих стегенець цесарки. Готується це блюдо швидко, виглядає святково, про смак фаршированої цесарки і говорити нічого – він відмінний. & Nbsp;

 РІЗДВЯНА ЗАКУСКА з фаршированих стегенець цесарки

Інгредієнти

  • 2 самих маленьких солодких червоних перцю різного кольору або по половинці середніх
  • оливкова олія
  • 6 стегенець цесарки
  • 100 мл білого сухого вина
  • 6 тонких скибочок сиров'яленому шинки
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте солодкі перці уздовж – кожен на 6 частин. Видаліть насіння і білі перегородки. Змастіть перці оливковою олією, покладіть на решітку шкіркою вгору і поставте під розігрітий до 200 ° С гриль, поки шкірка не почне покриватися темними підпалинами (приблизно на 10 хвилин). Вийміть перці, температуру духовки зменшіть до 170 ° С і включіть режим «верх-низ». Крок 2 Потім перекладіть перці в миску, затягніть плівкою і залиште на 10-15 хвилин, після чого очистіть їх від шкірки. Крок 3 Поки готуються перці, акуратно видаліть з кожного стегенця кістка. Натріть м'ясо сіллю, перцем і оливковою олією. У отвір вкладіть по шматочку жовтого і червоного перцю. Крок 4 Покладіть стегенця в пакет для запікання, зав'язаний з одного боку. Влийте вино і зав'яжіть вільний кінець. Запікайте при 180 ° С 30 хвилин. Знову включите в духовці режим «гриль». Крок 5 Вийміть стегенця з рукава для запікання, злегка остудіть, оберніть кожне скибочкою шинкою, змастіть оливковою олією і поставте під гриль на 3-5 хвилин. Шинка повинна зарум'яниться. Подавайте закуску гарячої.

0/5 (0 Reviews)