САЛАТ ЦЕЗАР З цесарки І лисичка

В чому краса саме цього салату? Відповідаємо. Не просто окремі листя, а цілий качан салату романо & nbsp; рясно политий соусом цезар. Замість звичайної курки – ніжна цесарка і легкі, тендітні, напівпрозорі грінки, обпалені томати і лисички, що додають відчуття справжнього літа.

 САЛАТ ЦЕЗАР З цесарки І лисичка

Інгредієнти

  • романо – 600 г
  • соус Цезар – 200 г
  • цесарка, готове філе – 200 г
  • лисички – 120 г
  • черрі – 80 г
  • пармезан – 40 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Початок романо рясно змащуємо соусом, заповнюємо його м'ясом цесарки посипаємо пармезаном. Крок 2 Помідори черрі обпалюють пальником. Крок 3 Лисички обсмажуємо. Крок 4 Викладаємо на тарілку романно, цесарку, черрі, лисички, поливаємо соусом, прикрашаємо чіпсами з житнього хліба. До речі

Рецепт надано & nbsp; пекарнею Професор Пуф .

0/5 (0 Reviews)