Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Не існує на світі любителя яєць, якому не & nbsp; подобався б цей ситний іспанський омлет з & nbsp; начинкою. З яєць цесарки він & nbsp; виходить особливо смачним

& nbsp;

 Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

 Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Інгредієнти

  • 6 яєць цесарки
  • 4 великі картоплини
  • 300 г печериць
  • 1 велика цибулина
  • 1 стакан оливкового масла
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Гриби протріть серветкою, наріжте скибочками, швидко обсмажте без солі в невеликій кількості масла на дуже сильному вогні. Зніміть з вогню, трохи остудіть. Крок 2

Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Наріжте очищений картопля невеликими скибочками завтовшки приблизно 8 мм. Дрібно наріжте цибулю. Крок 3

Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Влийте в глибоку сковороду діаметром 22 см оливкова олія, покладіть цибулю і картоплю, посоліть, готуйте на середньому вогні, часто помішуючи і майже не даючи продуктам змінити колір, до м'якості картоплі, приблизно 15 хв. Крок 4

Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Яйця злегка збийте у великій мисці. Шумівкою перекладіть картопляно-цибульну масу в миску з яйцями, даючи стекти маслу в сковороду. Додайте гриби, перемішайте. Крок 5

Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Злийте зі сковороди майже все масло, залишивши приблизно 2 ст. л. Збільште вогонь під сковородою до максимуму, викладіть яйця з картоплею і смажте до рум'яної скоринки. Крок 6

Тортилля із ЯЄЦЬ цесарки

Дуже акуратно переверніть тортилью на тарілку і відразу ж дайте їй зісковзнути назад на сковорідку необсмаженої стороною. Смажте до рум'яної скоринки. Переверніть тортилью на сковороді (точно також, використовуючи кришку) ще 2-3 рази. Тортілья найсмачніше остившая.

0/5 (0 Reviews)