Не існує на світі любителя яєць, якому не & nbsp; подобався б цей ситний іспанський омлет з & nbsp; начинкою. З яєць цесарки він & nbsp; виходить особливо смачним
& nbsp;
Інгредієнти
- 6 яєць цесарки
- 4 великі картоплини
- 300 г печериць
- 1 велика цибулина
- 1 стакан оливкового масла
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби протріть серветкою, наріжте скибочками, швидко обсмажте без солі в невеликій кількості масла на дуже сильному вогні. Зніміть з вогню, трохи остудіть. Крок 2
Наріжте очищений картопля невеликими скибочками завтовшки приблизно 8 мм. Дрібно наріжте цибулю. Крок 3
Влийте в глибоку сковороду діаметром 22 см оливкова олія, покладіть цибулю і картоплю, посоліть, готуйте на середньому вогні, часто помішуючи і майже не даючи продуктам змінити колір, до м'якості картоплі, приблизно 15 хв. Крок 4
Яйця злегка збийте у великій мисці. Шумівкою перекладіть картопляно-цибульну масу в миску з яйцями, даючи стекти маслу в сковороду. Додайте гриби, перемішайте. Крок 5
Злийте зі сковороди майже все масло, залишивши приблизно 2 ст. л. Збільште вогонь під сковородою до максимуму, викладіть яйця з картоплею і смажте до рум'яної скоринки. Крок 6
Дуже акуратно переверніть тортилью на тарілку і відразу ж дайте їй зісковзнути назад на сковорідку необсмаженої стороною. Смажте до рум'яної скоринки. Переверніть тортилью на сковороді (точно також, використовуючи кришку) ще 2-3 рази. Тортілья найсмачніше остившая.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!