Рулет ПО-Луганськ

Рулет ПО-Луганськ

Інгредієнти < ul>

  • яловичина – 200 г
  • перець – за смаком
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • морква – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • свинина – 500 г
  • яйце – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • молоко – 5 ст. л.
  • Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

    Крок 1

    Моркву відварити до м'якості, дати охолонути і очистити. Яйця збити з молоком, сіллю і перцем, вилити на сковороду з розігрітим вершковим маслом і смажити 6-7 хв., Поки омлет не буде готовий. Крок 2

    Рулет ПО-Луганськ

    м'ясо нарізати шматочками, пропустити через м'ясорубку. Змішати з крохмалем, сіллю, перцем і 1-2 ст. л. води. Викласти фарш на шматок полотна, в середину його помістити омлет і морква. Скачати фарш з начинкою в рулет, щільно загорнути в тканину і обв'язати мотузкою. Крок 3

    Рулет ПО-Луганськ

    покласти рулет в киплячу підсолену воду і варити 25-30 хв. на маленькому вогні. Потім тканину видалити, рулет остудити і нарізати скибочками.

    0/5 (0 Reviews)