РУЛЕТИКИ З свинини із спаржею І ГОЛЛАНДСЬКИМ соусом

Інгредієнти

  • 4 ескалопа зі свинини
  • масло вершкове Традиційне 82,5% 200 г
  • 12 стебел зеленої спаржі
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 3 жовтки
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • сіль і перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Свинячі ескалоп накрити харчовою плівкою і відбити кухонним молотком. Злегка підсолити, приправити перцем. Очистити нижні частини стебел спаржі, кожен пагін розрізати навпіл. Покласти спаржу на підготовлені котлети і згорнути рулетики. При необхідності скріпити дерев'яною зубочисткою. Розігріти оливкову олію в сковорідці з товстим дном і обсмажити рулетики на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Перекласти в розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності протягом 15 хвилин. Розтопити в невеликій каструлі вершкове масло. Жовтки підсолити і збити міксером. Акуратно влити збиті жовтки в вершкове масло і збивати ще 1 хвилину. Додати лимонний сік, сіль і мелений чорний перець і перемішати. Вийняти рулетики з духовки, видалити дерев'яні зубочистки і розкласти на підігріті тарілки. Полити соусом і негайно подавати на стіл. Окремо подати картоплю фрі або овочевий салат.

0/5 (0 Reviews)