Інгредієнти
- 4 ескалопа зі свинини
- масло вершкове Традиційне 82,5% 200 г
- 12 стебел зеленої спаржі
- 2 ст. л. оливкового масла
- 3 жовтки
- 1 ст. л. лимонного соку
- сіль і перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Свинячі ескалоп накрити харчовою плівкою і відбити кухонним молотком. Злегка підсолити, приправити перцем. Очистити нижні частини стебел спаржі, кожен пагін розрізати навпіл. Покласти спаржу на підготовлені котлети і згорнути рулетики. При необхідності скріпити дерев'яною зубочисткою. Розігріти оливкову олію в сковорідці з товстим дном і обсмажити рулетики на сильному вогні до утворення золотистої скоринки. Перекласти в розігріту до 180 градусів духовку і довести до готовності протягом 15 хвилин. Розтопити в невеликій каструлі вершкове масло. Жовтки підсолити і збити міксером. Акуратно влити збиті жовтки в вершкове масло і збивати ще 1 хвилину. Додати лимонний сік, сіль і мелений чорний перець і перемішати. Вийняти рулетики з духовки, видалити дерев'яні зубочистки і розкласти на підігріті тарілки. Полити соусом і негайно подавати на стіл. Окремо подати картоплю фрі або овочевий салат.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!