Інгредієнти
- готовий хрін – 2 ст. л.
- гілочки кінзи – 3 шт.
- курячий фарш – 400 г
- листовий салат – 2 качана
- соняшникова олія – 1 ст. л.
- стебла зеленої цибулі – 3 шт.
- кукурудзяний крохмаль – 1 ч. Л.
- біле сухе вино – 1 ст. л.
- цукор – 0,5 ч. л.
- курячий бульйон – 5 ст . л.
- зубчик часнику – 1 шт.
- соєвий соус – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити, подрібнити. Зелену цибулю і кинзу вимити, обсушити. Відокремити у цибулі білу частину і нарізати її тонкими кільцями. Кінзу розібрати на листочки. Крок 2
Приготувати соус. Розмішати крохмаль у вині до однорідності. Додати соєвий соус, хрін, цукор і теплий курячий бульйон. Ретельно перемішати і відставити. Крок 3
Розігріти в сковороді олію. Обсмажити часник і нарізану цибулю, 2 хв. Додати курячий фарш. Готувати на середньому вогні, постійно помішуючи і розминаючи грудки фаршу дерев'яною ложкою, 4 хв. Крок 4
В окремому сотейнику розігріти приготований соус майже до кипіння, але не кип'ятити. Влити його в курячий фарш, ретельно перемішати. Готувати на невеликому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Зняти з вогню. Крок 5
Зелену частину цибулі і листочки кінзи дрібно нарізати, додати до фаршу, перемішати. Дати охолонути. Крок 6
Салат розібрати на листя, вимити, обсушити. Вибрати 24 міцних листи салату, помістити їх на блюдо сервіровки. Що залишився салат можна використовувати для приготування або прикраси інших страв. Акуратно розкласти фарш на листя салату.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!