Стейк В ІНДІЙСЬКОМУ СТИЛІ

Хочете здивувати кохану на 23 лютого? Приготуйте йому на вечерю соковитий добірний стейк, але не просто посмажте, а додайте романтики далеких загадкових країн, наприклад, пряних ароматів і смаків Індії.

 Стейк В ІНДІЙСЬКОМУ СТИЛІ

Інгредієнти

  • 350 -400 г Ріваїв
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 4 зубчики часнику
  • сік половини лимона
  • 4 ст. л. густого натурального йогурту
  • 1 ст. л. томатного пюре
  • по 0,5 ч. л. мелених червоного гострого перцю і коріандру
  • по 1 ч. л. мелених куркуми і зіри
  • сіль
  • рослинне масло

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду імбир і часник натріть на дрібній тертці. Змішайте імбир, часник, лимонний сік, спеції, сіль, томатне пюре і йогурт до однорідності. Крок 2 М'ясо наріжте пластами товщиною 2 см, обсушити паперовими рушниками. Опустіть в маринад, ретельно промазуючи з усіх боків. Накрийте плівкою і покладіть в холодильник на 4-6 ч. Крок 3 Розігрійте духовку до 220 ° С, включивши гриль. Застелите форму для запікання фольгою, змастіть її маслом. Обтрусіть м'ясо від маринаду і викладіть на фольгу на деякій відстані один від одного. Полийте маслом і поставте в духовку прямо під гриль на 3-4 хв. Крок 4 Переверніть, ще злегка збризніть маслом і поверніть під гриль на 2-3 хв. Ще раз переверніть і знову поставте в духовку на 2-3 хв. Подавайте негайно.

0/5 (0 Reviews)