Хочете здивувати кохану на 23 лютого? Приготуйте йому на вечерю соковитий добірний стейк, але не просто посмажте, а додайте романтики далеких загадкових країн, наприклад, пряних ароматів і смаків Індії.
Інгредієнти
- 350 -400 г Ріваїв
- 2 см свіжого кореня імбиру
- 4 зубчики часнику
- сік половини лимона
- 4 ст. л. густого натурального йогурту
- 1 ст. л. томатного пюре
- по 0,5 ч. л. мелених червоного гострого перцю і коріандру
- по 1 ч. л. мелених куркуми і зіри
- сіль
- рослинне масло
< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для маринаду імбир і часник натріть на дрібній тертці. Змішайте імбир, часник, лимонний сік, спеції, сіль, томатне пюре і йогурт до однорідності. Крок 2 М'ясо наріжте пластами товщиною 2 см, обсушити паперовими рушниками. Опустіть в маринад, ретельно промазуючи з усіх боків. Накрийте плівкою і покладіть в холодильник на 4-6 ч. Крок 3 Розігрійте духовку до 220 ° С, включивши гриль. Застелите форму для запікання фольгою, змастіть її маслом. Обтрусіть м'ясо від маринаду і викладіть на фольгу на деякій відстані один від одного. Полийте маслом і поставте в духовку прямо під гриль на 3-4 хв. Крок 4 Переверніть, ще злегка збризніть маслом і поверніть під гриль на 2-3 хв. Ще раз переверніть і знову поставте в духовку на 2-3 хв. Подавайте негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!