Свинячі реберця на грилі В м'ятний МАРИНАДІ

Кладіть м'яту в напої, в салати, в соуси, в випічку. Готуйте з нею м'ясо. М'ятний маринад прекрасно поєднується зі свинячими реберцями, а ніжний зелений горошок & ndash; з кускус.

Інгредієнти

  • 1,5 кг свинячих реберець на кістки

Для маринаду:

  • 50 г свіжої м'яти
  • 2 см свіжого кореня імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 80 мл рослинного масла
  • сік 2 лаймів
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. чорного перцю

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розріжте реберця на шматочки по 2 ребра. Крок 2 Для маринаду дрібно порубати м'яту, імбир, часник і збийте блендером. Додайте рослинне масло, сік лайм, сіль і чорний перець. Крок 3 Покладіть ребра в маринад, перемішайте, закрийте і поставте в холодильник на 2-12 год. Потім струсіть маринад і смажте на грилі або в духовці до золотисто-коричневої скоринки. Маринад можна прокип'ятити і подати як соус. Корисна порада

Свинячі реберця & Ndash; якщо реберця на шкірі, їх краще готувати досить довго при низькій температурі. Якщо без шкіри, але з & nbsp; жирком і & nbsp; на кісточці & nbsp; & ndash; швидко і & nbsp; на сильному вогні.

До речі

М'ята & ndash; її різновидів неймовірна кількість. Перцева м'ята популярна на Заході. В & nbsp; Англії з & nbsp; неї роблять соус-желе до & nbsp; баранині, в & nbsp; Америці додають в & nbsp; випічку. Вона & nbsp; & ndash; сама & laquo; холодильна & raquo ;. Довголисту м'яту більше цінують в & nbsp; Азії і & nbsp; Закавказзі. В & nbsp; Грузії і & nbsp; Вірменії її використовують в & nbsp; приготуванні сирів, кладуть в & nbsp; маринади для шашликів, додають в & nbsp; супи, на мятном настої замішують тісто. Вона прекрасно підходить для & nbsp; фруктових десертів. Кучерява
м'ята має більш ніжний запах, ніж & nbsp; дві попередні різновиди, і & nbsp, не & nbsp; залишає відчуття холодку. Вона & nbsp; добре поєднується з & nbsp; овочами в & nbsp; маринадах і & nbsp; соліннях.

& nbsp;

0/5 (0 Reviews)