ТАРА ПО-Дербентського

Тара – візитна картка & nbsp; горянської-єврейської кухні. Назва страви дало дикоросла рослина – тара & nbsp; або & nbsp; мальва круглолистная. Традиційним для приготування м'ясного тара вважається використання суміші трьох трав в рівних кількостях: & nbsp; проскурник, кінський щавель і бурячиння. У нашій версії ми замінили проскурник шпинатом, а замість кінського щавлю використовували звичайний городній щавель.

 ТАРА ПО-Дербентського

Інгредієнти

  • 700 г суміші бурякової гички, шпинату, щавлю
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 500 г яловичого фаршу

  • 2 великі цибулини
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 100 г довгого рису
  • кінза або кріп для подачі
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль, свежемолий чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зелень переберіть, листя відокремте від стебел, кілька разів промийте їх у проточній воді і помістіть на 15 хв. в простору ємність з солоною холодною водою. Солоний розчин допоможе позбутися від дрібних комах, які можуть виявитися на поверхні листя. Знову промийте зелень і обсушити. Відокремте бурякове бадилля від решти зелені і бланшувати її в окропі, 2 хв. Всю зелень відкиньте на друшляк, дайте охолонути, потім подрібніть ножем. Крок 2 Обсмажте м'ясний фарш в маслі в глибокому сотейнику на середньому вогні, періодично помішуючи, поки не випарується вся рідина. Додайте подрібнену цибулю, сіль і перець, смажте до готовності м'яса. Крок 3 Додайте подрібнену суміш зелені і ретельно перемішайте. Гасіть 5-10 хв., Залийте гарячою водою до утворення кашкоподібної маси, збільште вогонь до середнього, готуйте 10 хв. Крок 4 Промийте рис, додайте до м'яса, перемішайте, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, млоїте під кришкою до повної готовності рису. В кінці додайте дрібно нарізану кінзу або кріп. Подавайте гарячої.

0/5 (0 Reviews)