ТЕФТЕЛІ, ЗАПЕЧЕНІ В баклажани соусі

Тефтели, запечені в баклажановому соусі & mdash; чудове блюдо. Поєднання смачних тефтелек з фаршу і особливо приготовленого соусу просто дивовижні!

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 2-3 великих баклажана
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 цибулина

  • 4 зубчики часнику
  • сіль
  • перець
  • 0,5 ч. л. паприки (у мене пластівці)
  • зелень
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 0,5-0,7 ст. бульйону
  • 500 г м'ясного фаршу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Запечь баклажани в духовці до м'якості, щоб м'якоть без праці відокремлювалася від шкірки і мала майже пюреподібний вид. Очистити остиглі баклажани, м'якоть посікти або розім'яти виделкою. Крок 2 В сковороді посмажити дрібно нарізану цибулю, додати роздавлений часник, дрібно посічену м'якоть баклажана, паприку, томатну пасту, бульйон, прянощі і все згасити 10 хв. Крок 3 Фарш добре відбити, додати в нього зелень, сіль, перець, за бажанням – часник. Зліпити маленькі кульки, злегка обсмажити їх з обох сторін. Крок 4 Підготовлені тефтелі викласти в вогнетривку форму досить щільно, зверху викласти баклажанний соус, посипати різаною зеленню і поставити запікати на 20 хвилин при температурі 170 ° С.

0/5 (0 Reviews)