Інгредієнти
- 500 г картоплі
- 2 цибулини
- 1 зубчик часнику
- 1 великий баклажан (600 г)
- 6 ст. л. оливкового масла
- 380 г змішаного м'ясного фаршу
- розмарин
- чебрець
- сіль
- мелений чорний перець
- мелений червоний перець
- 2 м'ясистих помідора
- 250 мл молока
- 4 ст. л. борошняної підливи
- 150 г сметани високої жирності
- 1 яйце
- мускатний горіх
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Картоплю відварити в мундирі, очистити і остудити . Очистити і нарізати кубиками цибулю і часник. Крок 2 Баклажан нарізати уздовж скибочками. Злегка обсмажити в рослинній олії. Вийняти з сковороди. Крок 3 Помішуючи, 5 хв. обсмажувати в маслі фарш, цибулю, часник (фарш обов'язково треба обсмажити, інакше при приготуванні потім виділяється дуже багато рідини! Я вже переконалася. Виходить тушковане рагу замість запіканки). Додати зелень і спеції. Картопля і помідори нарізати скибочками. Нагріти духовку до 200 ° С. Крок 4 Шарами укласти в змащену маслом форму баклажани, помідори, картопля і фарш. УВАГА: шари укладати не знизу вгору, а зліва направо !!!! Крок 5 Молоко довести до кипіння і заварити його борошняної підливою. Додати сметану і яйце. Заправити мускатним горіхом, сіллю, перцем. Вилити поверх запіканки. Поставити на 45 хв. в духовку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!