ЗАПІКАНКА ПО-РУССКИ

ЗАПІКАНКА ПО-РУССКИ

Меню для двох x Інгредієнти

  • картопля – 700 г
  • фарш – 700 г
  • гриби – 100-200 г
  • помідори – 4 шт.
  • цибуля – 1-2шт
  • сир – 200 г
  • майонез – 400 мл
  • сіль і перець за смаком
  • 3 ст. л. рослинного масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЗАПІКАНКА ПО-РУССКИ

Викладаємо на деко змащений маслом картоплю нарізану дисками, солимо і перчимо, зверху розкладаємо фарш також сіль і перець або інші спеції на ваш смак. Якщо картопля залишається можна викласти другим шаром як показано на малюнку, потім дрібно нарізану цибулю, цибулю попередньо можна вимочити в 9% оцті. Крок 2

ЗАПІКАНКА ПО-РУССКИ

потім розкладаємо нарізані гриби, поверх помідори нарізані дисками. Після замазуємо все майонезом і далі засипаємо натертим на тертці сиром. ставимо в попередньо прогріту духовку на 180 градусів Цельсія. Корисна порада

Виходить дуже смачна запіканка!

0/5 (0 Reviews)