Інгредієнти
- фарш яловичий – 500 г
- яйця – 6 шт.
- баклажани – 3 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- помідори – 3 шт.
- сіль, перець
- томатна паста – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баклажани нарізати кубиками, обсмажити на маслі. Крок 2
У великій сковороді розігріти масло, обсмажити цибулю, дрібно нарізаний. Додати фарш, обсмажити. Додати помідори (кубиком) і томатну пасту, сіль, перець. Гасити пару хвилин. Крок 3
У форму викласти м'ясний соус, баклажани, залити збитими яйцями. Запікати 30 хвилин при 180 ° C. Крок 4
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!