Інгредієнти:
слойоні коржі | 4 шт. |
гриби відварені | 200 г |
куряче стегно | 1 шт. |
помідори | 2 шт. |
майонез | 2 п. |
часник | 3-5 з. |
зелень | |
тертий сир |
Дуже смачна та поживна закуска! Всі мої гості-господині, які куштували закусочний слойоний торт, потім робили його у себе на святковий стіл. Рецепт простий, приготувати такий дуже швидко. Це універсальна святкова закуска, яку можна зробити як на природу, так і для застілля вдома. Слойоний торт виглядає апетитно та цікаво. Спробуйте, не пошкодуєте!
Як приготувати
Я купляю готові слойоні коржі. Звичайно, можна приготувати їх власноруч із слойоного тіста. Але, мені здається, що готові коржі пухкіші та крихкіші.
Далі потрібно розмішати 2 п. майонезу з 3-5 зуб. вичавленого часника. Це буде наш крем для трота))). Щедро змащуємо кожен корж майонезом. На майонез викладаємо начинку. Перший шар – відварені порізані гриби. Другий шар – подрібнена копчена курка. Третій шар – свіжі помідори, порізані тоненькими півкільцями. Зверху закусочний торт змастити майонезом, посипати тертим сиром та зеленню.
До речі, начинку можна змінювати на будь-який смак. Тобто, замість копченої курки можна додати смажену. Гриби замінити, наприклад, тертим сиром. Отже, експериментуємо, як можемо!
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!