Інгредієнти:
печінка | 300 г |
молоко | 1 скл. |
мука | 1 скл. |
яйця | 1 шт |
сода | 1/4 ч.л. |
сіль, спеції | за смаком |
цибуля | 1 шт. |
морква | 1 шт. |
майонез | 1 п. |
часник | 2-3 з. |
сир копчений | 100 г |
крекер солений | 200 г |
олія | для смаж. |
Смачна святкова закуска з крекером, сиром та печінкою. Рецепт з фото.
Це економний рецепт закуски з печінки. Для приготування потрібні прості та доступні інгредієнти. А виглядає ця холодна закуска апетитно, та чудово смакує. Крім того, виходить її багато. Сподобалась моїм дітям, бо зверху в неї є хрусткий солений крекер – в середині маленькі печінкові млинці та копчений сир. Дуже добре підходить на святковий стіл. Холодна закуска з крекером, сиром та печінковими млинцями – це чудовий варіант святкової закуски. Спробуйте – дуже смачно!
Як приготувати
Печінку перемолоти на м’ясорубці. Додати молоко, яйце, муку, сіль, спеції, 1/4 ч.л. соди. Замісити тісто, як на млинці. Чайною ложкою викладати на розігріту пательню, змащену олією. Смажити з обох сторін.
Для начинки. Цибулю подрібнити, моркуву потерти на крупній терці. Все обсмажити на олії до золотистого. Коли охолоне, додати майонез і часник. Добре перемішати.
Викладаємо на велику плоску тарілку млинці. Змащуємо начинкою з майонезом. Тоді кладемо шматочки копченого сиру. Знову трішки змащуємо майонезом. Далі – печінкові млинці – маонезна начинка. Зверху кладемо солений крекер. Можна ще посипати тертим сиром, яйцем чи зеленню. Закуска готова. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!