Інгредієнти:
свинячий бочок | 1 кг |
сіль | 2 ст.л. |
спеції | 1 ст.л. |
часник | 5-6 з. |
Дуже простий рецепт запеченого бочка з часником. Приготувати такий – елементарно. А результат потішить. Бочок у духовці за цим рецептом виходить дуже смачний. М”якенький, ніжний, ароматний. Такий шпондерок підхордить як у будні на канапку, так і на святковий стіл. Простий та швидкий спосіб як приготувати сало. Спробуйте!
Як приготувати
Свинячий бочок “натерти” сіллю, спеціями та вичавленим часником. Загорнути у фольгу. Бажано залишити маринуватись на 12 год. Хоча пробувала і не маринувати – виходить також добре. Запікати у духовці при температурі 200 град. 1 год. Вийняти з дуговки, остудити, розмотати з фольги.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!