Запечений бочок

Інгредієнти:

свинячий бочок 1 кг
сіль 2 ст.л.
спеції 1 ст.л.
часник 5-6 з.

Дуже простий рецепт запеченого бочка з часником. Приготувати такий – елементарно.  А результат потішить. Бочок у духовці за цим рецептом виходить дуже смачний. М”якенький, ніжний, ароматний.  Такий шпондерок підхордить як у будні на канапку, так і на святковий стіл. Простий та швидкий спосіб як приготувати сало. Спробуйте!

Як приготувати

Свинячий бочок “натерти” сіллю, спеціями та вичавленим часником. Загорнути у фольгу. Бажано залишити маринуватись на 12 год. Хоча пробувала і не маринувати – виходить також добре. Запікати у духовці при температурі 200 град. 1 год. Вийняти з дуговки, остудити, розмотати з фольги.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)