Запечена тріска


            Запечена тріска

Інгредієнти:

філе тріски 1 шт
сир Моцарелла 100 г
помідор 1 шт
лимон 1/2 шт
сіль, перець за смаком
базилік за смаком
листя салату для подачі

Запечена тріска.Простий рецепт з фото

На фото – філе тріски, запечене з помідорами і сиром моцарелла. Проста, швидка, ароматна страва. Запечена риба ідеально підходить для легкої вечері. При чому, запікати таким чином, можна практично будь-яку іншу рибу. Спробуйте цей швидкий рецепт.

 

 

 

 

Як приготувати

Рибу помити, висушити, скропити лимонним соком. Порізати на шматки. Посолити, поперчити, посипати базиліком. Помідор і моцареллу нарізати скибочками. Порізану рибу помістити  у форму, змащену олією. На кожен шматок покласти скибочку помідора та моцарелли. Випікати у розігрітій духовці  до 180 С приблизно 15 хв. Листя салату подрібнити, посолити, скропити лимонним соком. Подавати запечену рибу, виклавши на приготоване листя салату.

0/5 (0 Reviews)