Інгредієнти:
На 4 порції: | |
---|---|
Філе камбали | 450 г |
помідори | 6-7 шт.. |
цибуля | 1 шт. |
часник | 2 зуб. |
суміш спецій | 1 ч.л. |
оливкова олія | 1 ст.л |
сіль | за смаком |
перець | за смаком |
Ви любите готувати рибу? Я – дуже! У нас сьогодні на обід камбала, запечена в томатному соусі. Я вибрала камбалу, бо її філе є тонким і легко формується в рулетики. Але, за цим рецептом, можна приготувати і іншу, будь-яку на Ваш смак, рибу. Для мене традиційним є томатний соус, заправлений сумішшю французьких трав. Спробуйте рецепт!
Як готувати
Розріжте рибу на поздовжні смужки. Кожну злегка заправити сіллю та перцем, згорнути їх в рулети, щільно викласти у форму для запікання. Цибулю і часник порізати кубиками і підсмажити на оливковій олії. Помідори очистити від шкіри, змолоти блендером в пюре. Змішати з цибулею та часником. Додати трави, сіль, перець, довести до кипіння. Залити соусом рибу, закрити кришкою і запікати у духовці 20 хвилин при температурі 200 ° С. Посипати насінням соняшника.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!