Запечена риба в томатному соусі

Інгредієнти:

На 4 порції:
Філе камбали 450 г
помідори 6-7 шт..
цибуля 1 шт.
часник 2 зуб.
суміш спецій 1 ч.л.
оливкова олія 1 ст.л
сіль за смаком
перець за смаком

Ви любите готувати рибу? Я – дуже! У нас сьогодні на обід камбала, запечена в томатному соусі. Я вибрала камбалу, бо її філе є тонким і легко формується в рулетики. Але, за цим рецептом, можна приготувати і іншу, будь-яку на Ваш смак, рибу. Для мене традиційним є томатний соус, заправлений сумішшю французьких трав. Спробуйте рецепт!

Як готувати

Розріжте рибу на поздовжні смужки. Кожну злегка заправити сіллю та перцем, згорнути їх в рулети, щільно викласти у форму для запікання. Цибулю і часник порізати кубиками і підсмажити на оливковій олії. Помідори очистити від шкіри, змолоти блендером в пюре. Змішати з цибулею та часником. Додати трави, сіль, перець, довести до кипіння. Залити соусом рибу, закрити кришкою і запікати у духовці 20 хвилин при температурі 200 ° С. Посипати насінням соняшника.

0/5 (0 Reviews)