Домашня ковбаса з курки

Інгредієнти:

Вчора готувала для своїх дітей домашню варену ковбасу. Вийшло смачно і досить багато – 3 шт., приблизно по 25 см кожна. Тому це досить економний рецепт. І, найголовніше, що все натурально, без “хімії”, яку частенько додадють до магазинних ковбас. Така варена ковбаса підійде також матерям, які годують грудьми. Дітям спобобалось. Можливо когось зацікавить цей рецепт домашньої ковбаси.

500 гр курячого мяса, 3 зуб. часника, 200 мл вершків, 2 яєчних білка, 1 ч. л. солі, меленаі паприка, чорний мелений перець, спеціі і трави до смаку.

Як приготувати:

Куряче мясо перемолоти на м’ясорубці додати вичавлений часник, вершки, білки та спеції. Добре все вимішати. Викласти на фольгу, скрутити тугим рулетиком, краї защипнути. Потім обмотати декілька раз харчовою плівкою і зав’язати кінці ниткою. Покласти ковбасу у воду та варити 30-40 хв. Вийняти, остудити, покласти на ніч у холодильник.

Смачного!

Додав користувач Olenka

0/5 (0 Reviews)