Інгредієнти:
оселедець | 1 кг |
морква | 3 шт. |
цибуля | 3-4 шт. |
оцет | 100 г |
олія | 100 г |
сіль | 1 ст.л. |
цукор | 1 дес.л. |
томатна паста | 2 ст.л. |
вода | 1,5 скл. |
перець | 4-5 шт. |
коріандр | 0,5 ч.л. |
лавр.лист | 2 шт. |
І їли ми звичайний оселедець, поки не дізнались про оселедець, маринований з томатною пастою.))))Так-так, саме так і було. Маринад для оселедця завжди готували за звичним рецептом – всі задоволені. Але якось на роботі, я спробувала оселедець, маринований з томатом. І який смачний!!! Я була приємно здивована. Тому, відразу ж попросила рецепт і вирішила приготувати цю смачну страву при першій нагоді. Тепер всі мої рідні просять готувати оселедець тільки в томаті. Дуже смачно. Крім того, за цим рецептом можна готувати і морожений оселедець.
Як приготувати
Оселедець почистити від шкіри і кісток, порізати шматочками. Цибулю порізати кільцями. Моркву порізати “соломкою”.
Маринад для оселедця.
На 1 кг риби : 100 г оцту, 100 г олії, 1 ст.л. солі, 1 десертна л. цукру, 2 ст.л. томатної пасти, 1,5 скл. кип”яченої води, 4-5 горошин духм”яного перцю, 2 лаврових листки, 0,5 ч.л. цілого коріандру. Все закип”ятити, накрити кришкою, остудити.
Викладати у банку шарами: цибуля – оселедець – морква – і т.д.. Залити охолодженим маринадом. Залишити у холодильнику мін. на 2 доби, щоб риба промаринувалася.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!