Інгредієнти:
мигдальні горіхи |
50 г |
горілка |
125 г |
вишневий сироп |
3 ст. л. |
вода |
200 мл |
Вишневий лікер з мигдалем. Рецепт з фото
Цей домашній лікер я зробила зимою, коли сезон вишень давно закінчився. Якось, для випічки, відкрила вишні у власному соку. Ягоди використала, а сироп залишився. От я і придумала ще одне непогане застосування для нього – вишневий лікер. Але цей рецепт оригінальний, тому що до складу входить мигдаль. Маємо такий собі приємний, не приторний вишневий напій з ароматом мигдалю та ледь відчутним присмаком алкоголю. Дуже добре смакує з шматочком улюбленого шоколаду…
Як приготувати
Горіхи порізати, покласти у скляну банку, залити горілкою. Щільно закрити. Настоювати у холодильнику не менше 5 діб(краще 10), кожного дня струшуючи банку. Після закінчення терміну настоювання, горіхи відцідити через марлю. Настояну горілку змішати з сиропом та водою і дати настоятись у холодильнику ще 1 добу. Споживати вишневий лікер охолодженим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!