Вишневий лікер з мигдалем

Інгредієнти:

мигдальні горіхи

50 г

горілка

125 г

вишневий сироп

3 ст. л.

вода

200 мл

Вишневий лікер з мигдалем. Рецепт з фото

 Цей домашній лікер я зробила зимою, коли сезон вишень давно закінчився. Якось, для випічки, відкрила вишні у власному соку. Ягоди використала, а сироп залишився. От я і придумала ще одне непогане застосування для нього – вишневий лікер. Але цей рецепт оригінальний, тому що до складу входить мигдаль. Маємо такий собі  приємний, не приторний вишневий напій з ароматом мигдалю та ледь відчутним присмаком алкоголю. Дуже добре смакує з шматочком улюбленого шоколаду…

Як приготувати

Горіхи порізати, покласти у скляну банку, залити горілкою. Щільно закрити. Настоювати у холодильнику не менше 5 діб(краще 10), кожного дня струшуючи банку. Після закінчення терміну настоювання, горіхи відцідити через марлю. Настояну горілку змішати з сиропом та водою і дати настоятись у холодильнику ще 1 добу. Споживати вишневий лікер охолодженим.

 

0/5 (0 Reviews)