АССОРТИ порційні заливних

Асорті заливного з яловичини і креветок & ndash; найкраща закуска для святкового столу. Готується воно так само, як і заливне з одного сорту м'яса або риби. А щоб зробити його порційних, вам знадобляться невеликі формочки, наприклад, для маффінів.
& nbsp;

 АССОРТИ порційні заливних

Інгредієнти

  • 700 г філе яловичини (лопатка)
  • 1 середня цибулина
  • 1 середня морквина
  • 100 г кореня селери
  • 2-3 маринованих огірка
  • по четвертинці червоного і оранжевого солодкого перцю
  • 200 г очищених готових креветок
  • 12 крутих перепелиних яєць
  • 20-25 г листового желатину
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо залийте 1,5 л холодної води, доведіть до кипіння, посоліть і варіть 1 ч, знімаючи піну. За 30 хв. до готовності додайте цибулю, моркву і селеру, нарізані великими шматками. Посоліть і поперчіть. Крок 2 М'ясо, огірки і солодкий перець наріжте маленькими кубиками. Креветки і яйця розрізати вздовж навпіл. Желатин залийте холодною водою на 10 хв. Крок 3 Бульйон процідіть, додайте віджатий желатин, перемішайте до розчинення. Крок 4 В одні невеликі порційні формочки, можна для мафінів, викладіть по половині яйця, суміш овочів і креветки. В інші – яйця, овочі і м'ясо. Розлийте по формах бульйон з желатином. Поставте в холодильник до повного застигання на 4-5 ч. Перед подачею вийміть холодець і розкладіть на блюді.

0/5 (0 Reviews)