Оригінальний смак, цікава подача … Ми спробували це блюдо в одному баварському ресторані, дізналися у шефа рецепт і зрозуміли, що воно цілком під силу будь-якій господині. Перевірили на собі & ndash; дійсно, нічого складного. А як смачно!
Інгредієнти
- 500 г свинячої вирізки
- 2 середні цибулини
- 1 стакан в'ялених вишень
- 2 склянки сухого червоного вина
- 1/2 склянки цукру
- 2 ч. л. насіння фенхелю
- 1/2 ч. л. горошин чорного перцю
- 2 ст. л. рослинного масла
- 2 гілочки розмарину
- 2 ч. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Подрібніть в ступці фенхель, чорний перець і сіль. Натріть сумішшю свинину. Лук крупно наріжте, покладіть у велику форму для запікання і збризніть рослинним маслом. Покладіть в форму з цибулею свинину і поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 35 хв. Крок 2 Потім перекладіть м'ясо на 2 шари фольги і дайте охолонути до кімнатної температури, приблизно 1 ч. Щільно загорніть свинину в фольгу і помістіть в холодильник на 2 ч. Крок 3 Лук перекладіть з форми в сотейник разом з виділився м'ясним соком, влийте вино і доведіть до кипіння. Додайте вишню, цукор і гілочки розмарину. Готуйте на сильному вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі, 15-20 хв. Видаліть розмарин, а соус збийте в блендері. Поверніть в сотейник і дайте повністю охолонути. Крок 4 Гострим ножем наріжте готову свинину дуже тонкими скибочками. Ще краще зробити це за допомогою слайсера. Поверніть кожен шматочок конвертиком у вигляді воронки, можете закріпити дерев'яною зубочисткою. Влийте в кожен конвертик по 1 ч. Л. вишневого соусу. Подавайте холодними. Господині на замітку
Якщо у вас мало досвіду по нарізці м'яса і конвертики виходять не дуже акуратними, тонкі шматочки свинини можна просто розкласти на великому блюді і полити вишневим соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!