Конвертики зі свинини З вишневим соусом

Оригінальний смак, цікава подача … Ми спробували це блюдо в одному баварському ресторані, дізналися у шефа рецепт і зрозуміли, що воно цілком під силу будь-якій господині. Перевірили на собі & ndash; дійсно, нічого складного. А як смачно!

конвертики зі свинини З вишневим соусом

Інгредієнти

  • 500 г свинячої вирізки
  • 2 середні цибулини
  • 1 стакан в'ялених вишень
  • 2 склянки сухого червоного вина
  • 1/2 склянки цукру
  • 2 ч. л. насіння фенхелю
  • 1/2 ч. л. горошин чорного перцю
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • 2 гілочки розмарину
  • 2 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Подрібніть в ступці фенхель, чорний перець і сіль. Натріть сумішшю свинину. Лук крупно наріжте, покладіть у велику форму для запікання і збризніть рослинним маслом. Покладіть в форму з цибулею свинину і поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 35 хв. Крок 2 Потім перекладіть м'ясо на 2 шари фольги і дайте охолонути до кімнатної температури, приблизно 1 ч. Щільно загорніть свинину в фольгу і помістіть в холодильник на 2 ч. Крок 3 Лук перекладіть з форми в сотейник разом з виділився м'ясним соком, влийте вино і доведіть до кипіння. Додайте вишню, цукор і гілочки розмарину. Готуйте на сильному вогні, поки об'єм рідини не зменшиться вдвічі, 15-20 хв. Видаліть розмарин, а соус збийте в блендері. Поверніть в сотейник і дайте повністю охолонути. Крок 4 Гострим ножем наріжте готову свинину дуже тонкими скибочками. Ще краще зробити це за допомогою слайсера. Поверніть кожен шматочок конвертиком у вигляді воронки, можете закріпити дерев'яною зубочисткою. Влийте в кожен конвертик по 1 ч. Л. вишневого соусу. Подавайте холодними. Господині на замітку

Якщо у вас мало досвіду по нарізці м'яса і конвертики виходять не дуже акуратними, тонкі шматочки свинини можна просто розкласти на великому блюді і полити вишневим соусом.

0/5 (0 Reviews)