Тархун в цьому рецепті ви можете замінити на іншу пряну зелень: петрушку, кріп, кінзу або базилік (зелений або фіолетовий). Головне, не міняти основу. Використовуйте для цього рецепта саме яйця цесарки і все буде & nbsp; добре
Інгредієнти
- 8 великих яєць цесарки
- 50 г сиру маасдам
- 2 ст. л. сиру маскарпоне
- 1-1,5 ст. л. хорошого майонезу
- 12-15 пір'я шніт-цибулі
- 1-2 гілочки тархуна
- 2 гілочки майорану
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Яйця залийте холодною водою, доведіть до кипіння, варіть 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і залиште яйця в воді ще на 5 хвилин. Потім розколіть шкаралупу, перекладіть яйця в холодну воду, остудіть, очистіть від шкаралупи, розрізати навпіл. Крок 2 Акуратно, не пошкоджуючи білок, вийміть жовтки і розімніть вилкою в мисці. Додайте майонез і маскарпоне, ретельно пере- заважайте. Крок 3 Натріть на самій дрібній тертці маасдам. Дуже дрібно нарежь- ті шніт-цибуля і листочки тархуна (стебла не знадобляться). Змішайте 2/3 маасдама зі шніт-цибулею і тархуном, після чого перемішайте дві сирні маси; при бажанні посоліть. Крок 4 Отриманою сумішшю заповніть з невеликою гіркою кожну половинку білка. Викладіть на блюдо. Крок 5 Посипте фаршировані яйця залишилися маасдама, в кожну половинку застроміть листочок майорану. Подавайте відразу або поставте в холодильник на 10-15 хвилин, а потім подайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!