КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Ваші домочадці будуть приємно здивовані цим чудовим паскою. Всередині не тісто, а ситна і ароматна начинка. Дивуйте своїх близьких!

КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Святкові страви до великоднього столу x Інгредієнти

  • Дріжджі сухі – 2 ч.л.
  • Пшенична борошно-1 кг.
  • Молоко – 200 мл
  • Яйце – 2шт.
  • Вершкове масло – 200 г
  • Сіль – 1ч.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Куряче філе – 400 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Болгарски перець – 1 шт.
  • Лук – 1шт.
  • Спеції за вашим вибором – 1 ч.л.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Зелень для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Візьміть трохи теплого молока, 1 ст.л. цукру, 3-4 ст.л. борошна і дріжджі. Змішайте. Дайте трохи постояти. Почне підходити – можна додавати до решти інгредієнтів. Поки дріжджі підходять змішайте решту тепле молоко, яйця, масло, сметану, ванілін, сіль і цукор, що залишився. Яйця, масло і сметана повинні бути кімнатної температури. Додайте дріжджі, що підійшли. Акуратно розмішайте. Тепер додайте борошно – обов'язково просівають. Не потрібно борошно додавати до тих пір поки не перестане липнути до рук – трохи не доходите до цього стану. Тісто має бути м'яким і трохи пухким. Руки і поверхню тесту в чашці можна трохи змастити олією. Накрийте рушником і приберіть в шафу. Чашка для тесту повинна бути приблизно в два рази більше обсягу самого тесту. Тісто має підійти два рази в чашці. Далі змастіть форми маслом. Тісто розділіть для пасок. Крок 2

КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Підготуйте начинку. Лук наріжте півкільцями, болгарський перець соломкою, часник дрібно порубати .. Філе наріжте невеликими шматочками, посоліть, поперчіть, злегка відбийте молоточком. З огляду на те, що тісто недовго перебуватиме в духовці і температура недостатньо висока, тому прожарьте філе на сковороді. Остудіть філе. Після перемішайте з овочами і натертим сиром, заправте спеціями. Крок 3

КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Тепер займемося тестом. З тіста розкачати два кола і прямокутник. Форму для паски вистелити пергаментним папером, викладіть підставу паски (коло), потім акуратно «стінки» паски, з'єднайте боки з денцем. Викладіть начинку і закрийте «кришкою». В середині зробіть отвір. Випікайте в розігрітій духовці 30 хвилин. Крок 4

КУЛИЧ З СЮРПРИЗОМ

Готові паски прикрасьте сметаною, зеленню і болгарським перцем! Всім смачного! З Світлої Великоднем! Господині на замітку

Начинку можете змінювати на свій смак.

0/5 (0 Reviews)