Курча, ФАРШИРОВАНИЙ МОЛОДИМ ЧЕСНОКОМ

Для успіху poulet farci & agrave; l & rsquo; ail nouveau et au thym дуже важливо, щоб всі його інгредієнти були молоді & ndash; і курча, і часник, і чебрець. Подаючи блюдо на стіл, можете так його і назвати: & laquo; Ода молодості & raquo ;. До речі, чебрець, який ми в Росії споконвіку називали чебрецем і заварювали в чай, французи використовують як приправу майже так само часто, як гірчицю або перець.

 Курча, ФАРШИРОВАНИЙ МОЛОДИМ ЧЕСНОКОМ

Інгредієнти

  • 1 курча вагою 1,5-1,8 кг
  • 3 шматка черствого білого хліба
  • 4-5 гілочок чебрецю
  • 8-10 зубчиків молодого часнику
  • 2-3 ст. л. вершкового масла
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У чебрецю видаліть стебла, листочки порубати . Відкладіть пару зубчиків часнику. Крок 2 Розітріть чебрець в ступці з рештою часником і вершковим маслом. Крок 3 Натріть шматочки хліба відкладеним часником. Розламайте хліб на невеликі шматочки. Крок 4 Натріть курчати зсередини сіллю і перцем і нафаршіруйте вершковим маслом і хлібом. Крок 5 Поперчіть і посоліть курчати зовні. Зв'яжіть йому ніжки і крила і запікайте, уклавши грудкою вгору в розігрітій до 200 ° С духовці, 10 хв. Крок 6 Зменшіть температуру духовки до 180 ° С і запікайте курчати ще 35-40 хв., Час від часу поливаючи оливковою олією або випливають з курчати жиром. Подавайте гарячим. Корисна порада

Курча, приготований таким чином, зберігає свій первозданний курячий аромат. На гарнір до нього можна подати просто зелений салат і, звичайно, хліб, який ми запікали всередині.

0/5 (0 Reviews)