Щоб здивувати гостей вишуканою стравою, не обов'язково проводити біля плити багато часу. Підготуйте пироги заздалегідь, а в духовку поставте перед тим, як почнете подавати до столу закуски.
Інгредієнти
- 400 г листкового дріжджового тіста
- 4 філе лосося без шкіри, кожне вагою 200 г
- 400 г замороженого шпинату
- 1 яйце
- 1 ст. л. вершкового масла
- 2 зубчики часнику
- сіль
- мелений чорний перець
Для соусу:
- 1 маленька цибулина шалот
- 3-4 гілочки кропу
- 5 гілочок естрагону
- 2 ст. л. гірчиці
- 2 ст. л. сметани
- сік половини лимона
- 2 ч. л. меду
- сіль
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3-4 гілочки петрушки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/losos-v-sloenom-teste-81d753a.jpg" alt = "ЛОСОСЬ В листкове тісто" />
Заздалегідь необхідно розморозити шпинат, покладіть на друшляк і руками відіжміть зайву воду. Крок 2
Розігрійте сковороду з вершковим маслом. Дрібно наріжте часник і прогрійте в маслі до появи аромату. Додайте шпинат і готуйте 2-3 хв. Посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню і остудіть. Крок 3
Для соусу подрібніть листочки петрушки, кропу і естрагону. Дрібно наріжте цибулю-шалот. У мисці змішайте сметану, гірчицю, лимонний сік і мед, додайте цибулю-шалот і нарізану зелень, посоліть за смаком. Крок 4
Розігрійте духовку до 200 ° С. Розріжте листкове тісто на 4 частини і трохи розкачайте, щоб вийшли прямокутники розміром 20х15 см. На одну половину прямокутника помістіть філе лосося, полийте соусом. Потім викладіть шпинат. Крок 5
Злегка збийте яйце, змастіть їм краю листкового тіста і защіпніте. Перекладіть утворені пироги на деко, застелене папером для випічки, і змастіть яйцем. Випікайте 20-25 хв., До золотистого кольору. Крок 6 Готові пироги перекладіть на тарілки і відразу ж подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!