РИБА З сальсою з ЗЕЛЕНОГО ЛУКА

Гарна риба – палтус або лосось – смачна сама по собі, але ніщо не заважає зробити її ще більш апетитною. Сальса з зеленої цибулі додасть рибі пікантності і & quot; перчинки & quot;.

Інгредієнти

  • 4 шматки рибного філе на шкірі (палтус, лосось )
  • половина лимона
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Для сальси:

  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 пучок петрушки
  • половина перцю чилі
  • половина лимона
  • 4 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. білого винного оцту

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для сальси цибулю дрібно порубати. У петрушки обірвемо листя і порубати їх так само дрібно. Чилі звільніть від насіння і наріжте тонкими кільцями. Крок 2 Змішайте цибулю, петрушку, чилі, оливкова олія, терту цедру і сік половини лимона, оцет. Поперчіть, посоліть і знову перемішайте. Приберіть до подачі в холодильник. Крок 3 Розігрійте сковороду-гриль або сковороду з антипригарним покриттям. Рибу за допомогою пензлика змастіть оливковою олією. Викладіть рибу на сковороду шкірою вниз і смажте 3-4 хв., Потім переверніть і смажте до готовності. Подавайте рибу з сальсою і нарізаним на часточки лимоном.

0/5 (0 Reviews)