До такого салату добре підійде бутерброд з смачного & laquo; сільського & raquo; хліба з сиром типу гауда або Едама.
Інгредієнти
- 400 г м'якоті готової курки-гриль
- 1 червона кримська цибулина
- 3 персика або нектарина
- по 100 г малини і ожини
- 3 гілочки м'яти
- оливкова олія
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 4 хрустких огірочка
Для заправки:
- 125 г натурального йогурту жирністю не менше 4%
- 2 ст. л. маскарпоне
- сік і цедра половини лимона
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для заправки змішайте всі інгредієнти до однорідності. Крок 2 Курку руками розберіть на зручні для їжі шматочки. У м'яти видаліть стебла, велике листя нарвіть на шматочки поменше, маленькі залиште як є. Крок 3 Наріжте персики/нектарини часточками, видаливши кісточку. Огірки наріжте тонкими кружечками. Цибулю очистіть і наріжте тонкими пір'ям. Крок 4 Змішайте курку, цибулю, персики/нектарини, м'яту і огірки, розкладіть по тарілках. У центр кожної тарілки викладіть по ложці заправки. Посипте ягодами, збризніть маслом і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!