ЯГІДНИЙ ЧИЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

Цей чізкейк елегантний і вражаючий, з дивовижним ягідним смаком, який напевно порадує ваших гостей. При цьому рецепт досить простий, торт збирається швидко, а приготувати його потрібно напередодні, щоб він встиг застигнути.

Інгредієнти

Для заснування:

  • 150 г печива
  • 45 г вершкового масла
Для сирної суміші:

  • 300 г вершкового сиру
  • 400 г вершків жирністю 35 %
  • 1/2 склянки цукрової пудри
  • 1/2 ст. л. желатину

Для ягідної основи:

  • 100 г малини
  • 100 г ожини
  • 100 г чорниці
  • 50 г цукру
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 3 ст. л. желатину

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте ягідну основу. Помістіть всі ягоди, цукор, лимонний сік і 1 ст. л. води в невелику каструлю і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння, помішуючи час від часу протягом 15 хв., Поки соус злегка не загусне. Зніміть з вогню і процідіть через сито, щоб видалити насіння. Крок 2 Розчиніть желатин в 100 мл холодної води і дайте йому набухати протягом 10 хв. Потім розтопіть желатин на повільному вогні до повного розчинення, перелийте через дрібне сито на ягідну основу. Остудіть ягідну основу при кімнатній температурі. Крок 3 Підготуйте підставу для чізкейку. Подрібніть печиво в дрібні крихти за допомогою блендера або покладіть в пакет і прокатати качалкою. Розтопити вершкове масло і змішайте з крихтами. Викладіть отриману суміш в роз'ємну форму діаметром 20 см і рівномірно розподіліть її по всьому дну. Візьміть склянку і його дном ущільните основу з печива. Приберіть в морозильник, поки готуєте інші складові чизкейка. Крок 4

ЯГІДНИЙ ЧИЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

Приготуйте сирну суміш . Розчиніть желатин в 2 ст. л. холодної води і дайте йому набрякнути. У великій мисці змішайте вершковий сир кімнатної температури з цукровою пудрою. В іншій мисці збийте вершки до жорстких піків. Поступово додайте збиті вершки до сиру і перемішайте. Розтопіть желатин на повільному вогні і вилийте його в сирну суміш, добре перемішайте. Крок 5

ЯГІДНИЙ ЧИЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

Розділіть сирну суміш на три миски. В першу миску додайте 2/3 ягідної основи. У другу миску з сиром додайте решту ягідну основу. Третя частина сирної суміші залишиться без добавок. Крок 6 Дістаньте з морозилки основу чізкейку і вилийте на неї вміст з першої миски. Приберіть в морозильник на 10-15 хв., Щоб суміш схопилася. Крок 7

ЯГІДНИЙ ЧИЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

Вилийте вміст другої миски і розрівняйте, приберіть в морозильник на 15 хв. Крок 8

ЯГІДНИЙ ЧИЗКЕЙК БЕЗ ВИПІЧКИ

Останнім шаром вилийте білий сирний крем, розрівняйте поверхню. Приберіть чізкейк в холодильник на 6 ч. Крок 9 Перед подачею прикрасьте свіжими ягодами і листям м'яти.

0/5 (0 Reviews)