Інгредієнти:
Для бісквітного тіста: | |
---|---|
яйця | 3 шт |
цукор | 3 ст.л.. |
мука | 3 ст.л. |
олія | 2 ст.л. |
порошок до печива | 0,5 ч.л. |
Для яблучної начинки | |
яблука | 1 кг |
молоко | 0,5 л |
вишневий пудинг | 1 шт |
цукор | 0,5 скл |
Бісквітний рулет з яблучною начинкою. Рецепт з фото.
Легкий бісквітний рулет з ніжною яблучною начинкою, м’якенький, наче хмаринка. Якщо Ви любите солодку випічку типу «тане в роті», тоді цей смачний рецепт рулету Вам обов’язково сподобається. Начинка з яблук містить у собі молоко, що є корисним для дітей. Тому я часто роблю такий десерт до чаю своїм діткам. Мушу признатись, що бісквітний рулет з яблучною начинкою розходиться дуже швидко, тому рекомендую робити зразу подвійну порцію))
Як приготувати бісквітний рулет
Білки збити до «крутих піків». Додати цукор, збити ще кілька хв.. Додати жовтки, збити. Додати олію, муку, порошок до печива. Збити на найменшій швидкості міксера. Тісто вилити у форму, застелену пергаметом. Випікати 20 хв при температурі 190 град. Витягнути бісквіт з духовки, гарячим обережно згорнути з пергаментом в рулет. Дати охолонути. Зняти папір.
Як приготувати яблучну начинку
Яблука почистити, порізати невеликими пластинками. Додати цукор 1,5 скл молока. Поставити на маленький вогонь. Варити, помішуючи, 10 хв. Окремо розчинити вишневий пудинг у 0,5 скл. молока. Додати наприкінці до тушкованих яблук, перемішати. Охолодити.
Змастити бісквітний рулет ледь-теплою начинкою. Скрутити. Поставити у холодильник на 1 год. Подавати, посипаним цукровою пудрою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!