Інгредієнти:
| яйця | 4 шт. |
| мука | 4 ст.л. |
| цукор | 0,5 скл. |
| масло розтоплене | 2 ст.л. |
| порошок до печива | 1 ч.л. |
| Для начиники | |
|---|---|
| сметана | 400 г |
| цукор | 0,5 скл. |
| ванільний цукуор | 1 п. |
| клубніка | 300 г |
Мабуть, всім нам колись доводилось куштувати бісквітний рулет з клубнікою. І, напевне, більшість людей дуже любить таку легку літню випічку з клубнікою. М’якенький та пухкий бісквіт добре підходить до соковитиої полуниці. Рулет з клубнікою приготувати дуже швидко та просто, тому серед рецептів з клубніки, я надаю перевагу саме цьому смачному десерту. Спробуйте! Для літа- ідеально.
Як приготувати
Розмір форми – 40*30 см
Бісквіт. 4 білки збити, додати цукор, ще збити до стійкої піни. Додати жовтки, збити. Додати розтоплене масло, муку, порошок до печива. Збити до однорідності. Вилити у форму, застелену пергаментом. Випікати при 190 град. 30 хв. Гарячим вийняти з форми і разом з пергаментом обережно скрутити рулет. Залишити, щоб вистигло. Потім легенько трохи розкрутити, зняти папір, викласти крем та цілу почищену добре вимиту клубніку з однієї сторони бісквіта. Знову скрутити рулет, злегка притискаючи. Зверху змастити кремом чи полити шоколадом. Залишити у холодильнику, щоб пропитався.
Крем. Сметану збити з цукром, ванільним цукром та згущувачем до сметани.
Як приготувати бісквітний рулет дивіться також тут






























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!