Бісквіт з киселем в мультиварці

Інгредієнти:

яйця 5 шт.
цукор 5 ст.л.
кисіль сухий в пакеті 1 ст.л.
мука 4 ст.л.
порошок до печива 1 ч.л.

Хочу поділитись своїм улюбленим рецептом бісквіту з киселем в мультиварці. Він виходить високий та пухкенький і дуже ароматний завдяки киселю. Рецепт простий, а мультиварка ще більше полегшує процес приготування. Крім того, додаючи різний за смаком кисиль, кожного разу можна отримувати різний бісквіт – персиковий, полуничний, малиновий….Бісквіт з киселем  підходить практично до будь-якого крему чи наповнювача. Літом я додаю до нього свіжі ягоди та фрукти, зимою – цитрусові, банани, шоколад. Насправді дуже смачно!

Як приготувати

Білки збити в піну, додати цукор, збивати ще 5 хв. Додати жовтки, збити. Додати кисіль, 4 ст.л. муки з чубком, порошок до печива. Все разом збити, щоб перемішались всі компоненти. Влити у чашу мультиварки, закрити кришку та випікати в режимі “Випічка” 1 год.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)