Булочки з сиром

Інгредієнти:

молоко 200 г
дріжджі 20 г
цукор 3 ст.л.
масло розтоплене 50 г
ваніль 1 ч.л.
сіль щіпка
мука 3 скл.
Для начиники
сир 300 г
цукор 3 ст.л

Пропоную Вам рецепт дріжджових булочок з сиром. Я люблю такий спосіб приготування булочок-розочок. Вони виходять гарні, апетитні та рум’яні. Смачна начинка з сиру додає соковитості та м’якості. В результаті виходять дуже смачні сирні булочки. Рекомендую цей рецепт булочок для дітей.

Як приготувати

Тісто. Молоко підігріти до ледь – теплого (30 – 40 град). Розчинити у ньому дріжджі. Додати цукор, яйце, розтоплене масло, щіпку солі, ваніль. Перемішати все вінчиком. Додати муку, замісити тісто. Залишити підходити в теплому місці на 1,5 год.

Для начинки. 300 г сиру розім’яти виделкою, додати цукор. За бажанням додати родзинки чи цукати.

Відриваємо шматочок тіста, формуємо невелику кульку, діаметром приблизно 5 см. Тоненько розкачуємо, робимо надрізи ножем, як на фото. По центру викладаємо начинку з сиру і заліплюємо кожну частинку тіста, довкола начинки, формуючи розочку.

Викладаємо у змащену форму, залишаємо, щоб підійшли на 20 хв. Змащуємо жовтком. Випікаємо при 190 град. 40-50 хв.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)