Курячі рулетики з беконом в духовці

Інгредієнти:

куряче філе  0,5 кг
бекон 200 г
сир вердий 50 г
кріп 2-3 гілочки
сіль за смаком
спеції за смаком

Рулетики з беконом – дуже смачна страва з курки в духовці. Обов’язково спробуйте приготувати їх. Апетині, соковиті, запашні! Ммм..пальчики оближеш! Рецепт цих рулетиків в беконі дуже простий. Підходить як у будні, так і на святковий стіл, з гарніром, чи як самостійна м’ясна страва. Ось рецепт і покрокові фото

 

 

 

Як приготувати

Куряче філе тонко порізати  та відбити. Посолити, додати спеції. Викласти у скляну посуду, накрити кришкою та поставити у холодильник, щоб промаринувалось не менеше, ніж на 1 добу. 

Твердий сир (у мене на фото “Гауда”) порізати “соломкою”, довжиною приблизно 5 см і товщиною 1 см. Бекон краще використовувати вже готовий порізаний. Але його можна замінити і копченим бочком, який потрібно порізати якнайтонше. 

Отже, беремо відбите і промариноване куряче м’ясо, викладаємо на нього смужку сиру і щіпку подрібненого кропу та згортаємо в рулет. Тоді обгортаємо шматочком бекону та зактіпляємо зубочисткою. Викладаємо у форму, злегка змащену олією. Запікаємо при температурі 190 град. 35-45 хв.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)