Інгредієнти:
На 6 порцій | |
---|---|
філе курки | 3 шт |
гірчиця | 3 ч.л. |
твердий сир | 100 г |
сіль, спеції | за смаком |
Паніровка | |
яйця | 3 шт |
кукурудзяні пластівці | 1,5 скл |
каррі | 0,5 ч.л. |
перець | 0,5 ч.л. |
сіль | за смаком |
Дуже смачний рецепт як приготувати курку в духовці. На фото куряче філе, фаршироване голландським сиром. Дуже апетитна і ароматна страва. Паніровка з кукурудзяних пластівців надає неймовірну хрустку золотисту скоринку. Приготувати цю страву зовсім не складно. Мені вона подобається також за те, що є відносно легкою. Тобто курка запечена. Немає зайвого жиру, який вбирається під час смаження. Але є смачна скоринка. Філе ніжне, а в середині смачна соковита начинка з розплавленого сиру. Пальчики оближеш! Цей рецепт прекрасно підійде як для свята, так і у будні
Як приготувати
В курячому філе зробити надріз вздовж, утворюючи отвір в середині. Посолити, приправити, змастити гірчицею і зверху, і в середині. Сир порізати шматочками приблизно 1 см. В кожному філе, утворений отвір, щедро нафарширувати сиром. Закрити «кишеню з сиром» зубочистками.
Панірування. Кукурудзяні пластівці змішати зі спеціями. Вмокнути філе у збиті яйця, а потім у суміш з пластівців і спецій. Викладати у форму для запікання, змащену олією. Накрити фольгою. Запікати в розігрітій до 180 град. Духовці, близько 1 години. За 10 хвилин до закінчення часу випікання, відкрити фольгу, щоб курка добре припеклася.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!