Курка в духовці в хрусткій паніровці

Інгредієнти:

На 6 порцій
філе курки 3 шт
гірчиця 3 ч.л.
твердий сир 100 г
сіль, спеції за смаком
Паніровка
яйця 3 шт
кукурудзяні пластівці 1,5 скл
каррі 0,5 ч.л.
перець 0,5 ч.л.
сіль за смаком

Дуже смачний рецепт як приготувати курку в духовці. На фото куряче філе, фаршироване голландським сиром. Дуже апетитна і ароматна страва. Паніровка з кукурудзяних пластівців надає неймовірну хрустку золотисту скоринку. Приготувати цю страву зовсім не складно. Мені вона подобається також за те, що є відносно легкою. Тобто курка запечена. Немає зайвого жиру, який вбирається під час смаження. Але є смачна скоринка. Філе ніжне, а в середині смачна соковита начинка з розплавленого сиру. Пальчики оближеш! Цей рецепт прекрасно підійде як для свята, так і у будні

Як приготувати

В курячому філе зробити надріз вздовж, утворюючи отвір в середині. Посолити, приправити, змастити гірчицею і зверху, і в середині. Сир порізати шматочками приблизно 1 см. В кожному філе, утворений отвір, щедро нафарширувати сиром. Закрити «кишеню з сиром» зубочистками.

Панірування. Кукурудзяні пластівці змішати зі спеціями. Вмокнути філе у збиті яйця, а потім у суміш з пластівців і спецій. Викладати у форму для запікання, змащену олією. Накрити фольгою. Запікати в розігрітій до 180 град. Духовці, близько 1 години. За 10 хвилин до закінчення часу випікання, відкрити фольгу, щоб курка добре припеклася.

Смачного!

 

0/5 (0 Reviews)