Інгредієнти:
молоко | 1 л |
яйця | 3 шт. |
цукор | 100 г |
ванільний цукор | 1 п. |
мука | 2 скл. |
олія | 3 ст.л. |
порошок до печива | 1 ч.л. |
Приготування млинців. Рецепт з фото.
Дуже смачні млинці на молоці. Запашні, рум’яні, мякенькі і тоненькі. Чесно кажучи, я не уявляла, що за цим рецептом млинці вийдуть такими смачними. Але скористалась порадою сусідки, і все ж таки зробила ці млинці на молоці. Рецепт їх відрізняється від того, яким я користувалась раніше. Тісто виходить однорідним, без комочків, добре відстає від пательні. Тепер я завжди користуюсь цим рецептом приготування млинців. Мої діти їх обожнюють. Найбільше – зі згущенним молоком, клубнікою або шоколадним джемом. Млинці на молоці розходяться дуже швидко, навіть не встигають вистигнути)))Спробуйте – не пошкодуєте!
Приготування млинців.
Збити вінчиком яйця з 1 скл. молока. Додати цукор і ванільний цукор, перемішати, щоб розчинився. Додати муку + порошок до печива. Перемішати вінчиком до однорідної густої маси. Тоді додати олію та решту молока. Перемішати вінчиком. Має вийти однорідне не дуже рідке тісто. Наливати на пательню тонким шаром. Обсмажувати з двох сторін до золотистого. Моя пательня дозволяє смажити ці млинці без олії. Для цих млинців підійде будь-яка начинка чи соус: свіжі чи морожені ягоди, джем, згущенка, творог, сметана, йогурт, морозиво, тертий шоколад, мед, макова начинка, розім’ятий банан, тощо. Також млинці на молоці дуже добре смакують і без начинки. Можна просто змастити їх ще теплими, шматочком вершкового масла.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!