Інгредієнти:
м’ясний фарш | 1 кг |
яйце | 1 шт. |
сіль | |
перець | |
гриби | 200 г |
морква | 1 шт. |
сир | 200 г |
цибуля | 1 шт. |
Як на мене, домашні м”ясні вироби завжди прикрашають святковий стіл, зокрема мясні рулети. Вони яскраві та апетитні. Так і цей домашній м’ясний рулет з грибами, сиром та морквою дуже смачний, поживний, соковитий та м’якенький. Прекрасно підійде у вигляді холодної закуски на святковий стіл. Готувала його на Різдвяні свята – гостям дуже сподобалось. Тому додаю ще один рецепт рулета з грибами до своєї колекції м’ясних рулетів у духовці.
Як приготувати
Для приготування нам потрібний не дуже жирний свинячий фарш, 2 рази перемелений на м”ясорубці. Додаємо до фаршу сіль та перець, сире яйце, добре перемішуємо, викладаємо шаром 2-3 см на розгорнутий рукав для запікання, розпреділяємо ложкою, формуючи прямокутник.
Начинка з грибів.
Для приготування потрібні відварені лісові гриби (у мене козарі), найкраще – білі. Цибулю порізати та посмажити на олії. Перемолоти через м”ясорубку цибулю разом з грибами. Моркву та голандський сир потерти на грубій терці. Все змішати, посолити.
Викласти начинку на фарш, згорнути в рулет, добре обмотати рукавом, зафіксувати з домомогою нитки.
Випікати в духовці при температрі 190 град. 1 год-1 год 15 хв. Остудити в целофані. Розмотати, покласти в холодильник для повного застигання.
Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!