Рулет з грибами в духовці

Інгредієнти:

м’ясний фарш 1 кг
яйце 1 шт.
сіль
перець
гриби 200 г
морква 1 шт.
сир 200 г
цибуля 1 шт.

Як на мене, домашні м”ясні вироби завжди прикрашають святковий стіл, зокрема мясні рулети. Вони яскраві та апетитні. Так і цей домашній м’ясний рулет з грибами, сиром та морквою дуже смачний, поживний, соковитий та м’якенький. Прекрасно підійде у вигляді холодної закуски на святковий стіл. Готувала його на Різдвяні свята – гостям дуже сподобалось. Тому додаю ще один рецепт рулета з грибами до своєї колекції м’ясних рулетів у духовці.

Як приготувати

Для приготування нам потрібний не дуже жирний свинячий фарш, 2 рази перемелений на м”ясорубці. Додаємо до фаршу сіль та перець, сире яйце, добре перемішуємо, викладаємо шаром 2-3 см на розгорнутий рукав для запікання, розпреділяємо ложкою, формуючи прямокутник.

Начинка з грибів.

Для приготування потрібні відварені лісові гриби (у мене козарі), найкраще – білі. Цибулю порізати та посмажити на олії. Перемолоти через м”ясорубку цибулю разом з грибами. Моркву та голандський сир потерти на грубій терці. Все змішати, посолити.

Викласти начинку на фарш, згорнути в рулет, добре обмотати рукавом,  зафіксувати з домомогою нитки.

Випікати в духовці при температрі 190 град. 1 год-1 год 15 хв. Остудити в целофані. Розмотати, покласти в холодильник для повного застигання.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)