Різдвяне печиво з анісом


            Різдвяне печиво з анісом

Інгредієнти:

Різдвяне печиво з анісом

Для нашої сім’ї  різдвяне печиво – традиційне. В моєму дитинстві це були горішки чи грибочки зі згущенкою. А зараз, до цього ще додалися пряні тістечка – з імбиром, медом, корицею. Одним з нових Різдвяних рецептів цього року в мене є пісочне печиво з анісом. Це швидке печиво робити дуже просто. Хрустке та ароматне. Його можна покрити помадкою та зробити різні Різдвяні малюнки. Тому залучити до приготування такого печива можна і дітей. Це неодмінно стане приємним проведенням часу з сім’єю перед Різдвяними Святами та сподобається Вашій малечі!

Інгредієнти  

2 сушені квітки анісу – 1 чайна ложка очищених зерен

2,5 скл муки

200г вершкового масла

½  склянки цукру

½  чайної ложки розпушувача

1 яйце

щіпка солі

Як приготувати

Зерна анісу помолоти в кавомолці, або розім’яти в ступі.

 Муку просіяти у миску, додати порошок до печива, яйце, подрібнене кубиками масло, сіль, цукор, мелений аніс. Замісити тісто. Поставити в холодильник на 30 хв для охолодження. Розкачати тісто, вирізати формами для печива. Покласти на деко, застелене пергаментом. Випікати печиво з анісом15 хв при температурі 180 градусів.

 Смачного! Та Веселих Свят!

Додав користувач Alisa

0/5 (0 Reviews)