Інгредієнти:
тісто листкове | 500 г |
майонез | 2-3 ст.л. |
помідор | 2 шт. |
печериці | 200 г |
сир твердий | 100 г |
шинка | 100 г |
Зазвичай, я не купую напівфабрикатів, але піца на слойоному тісті – це виняток. Вона дуже смачна, ну просто пальчики оближеш! Піцерії відпочивають!))Це магазинне тісто на піцу підкорило мене))) Начинка до нього підходить практично будь-яка. Ну і найголовніше: це дуже швидка піца, я б навіть сказала експрес – піца)) Така домашня піца виручає мене, коли в нас незаплановані гості. Рецепт піци, на перший погляд, може здатись непримітним, але запевняю Вас, що це дуже практично, недорого та смачно!
Як приготувати
Готове листкове тісто рзкачати, товщиною, приблизно 0,5 – 0,7 см. Змастити майонезом, викласти начинку, посипати тертим сиром. У мене на фото піца з шинкою, печерицями та помідором. Начинки для піци не повинно бути занадто багато, бо тоді тісто розмокне і не буде смачної скоринки. Випікати при температурі 220 град приблизно 15 -20 хв, поки краї піци не підрум”яняться.
Все готово! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!