Святкова закуска “Каштани”

Інгредієнти:

свинина 300 г
куряче філе 200 г
батон 1 шт.
цибуля 1 шт.
сіль
перець
олія

Оригінальна закуска на святковий стіл. Готується просто, виглядає цікаво. Рецепт закуски я дізналась від подруги, яка часто готує цю поживну страву до розсолу. На вигляд нагадує каштани (тому така і назва), має хрустку скоринку та ніжну м”ясну серединку. Ця закуска чудово підійде на свята чи День Народження. Спробуйте!

 

 

 

Як приготувати

Спочатку готуємо м”ясний фарш. Для цого змолоти 300 г свинии, 200 г курячого філе та 1 велику цибулину. Посолити-поперчити, додати яйце, перемішати. Батон порізати на маленькі кубики. З фаршу формувати невеличкі кульки та панірувати їх в кубиках з батону. Обсмажувати у великій кількості олії з обох сторін до золотистого. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрався зайвий жир.

0/5 (0 Reviews)