АНГЛІЙСЬКА РОСТБІФ

Ростбіф & nbsp; (англ. & Nbsp; Roast beef & nbsp; & mdash; запечена яловичина) & mdash; блюдо англійської кухні, яке представляє собою запечений в духовці шматок яловичини (в класичному варіанті & ndash; бичачої туші), найчастіше & nbsp; вирізки або товстого краю. & nbsp; М'ясо для нього запікають у духовці або & nbsp; грілліруют на решітці. Гріллірованний і запечений ростбіф НЕ пропікає в центрі, тому має по всій своєї осі в середині яскраво-рожевий колір свіжого м'яса. Це прекрасне блюдо для обіду або вечері. Ви & nbsp; можете подати його в якості закуски або основного блюда, в залежності від решти меню і ваших апетитів

Інгредієнти

  • 1 кг товстого або тонкого краю яловичини
  • сіль
  • мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Обсушити м'ясо паперовими рушниками, посолити і поперчити. Обсмажити м'ясо з усіх боків до рум'яної скоринки. Крок 2 Загорнути ростбіф у фольгу і запікати в духовці 1 годину при температурі 100 С. Готовий ростбіф вийняти з духовки і залишити на 10 хв.

0/5 (0 Reviews)