ЧАРІВНИЙ РІЗДВЯНИЙ КУЛИЧ ПАНЄТТОНЄ

чудовий на смак і дуже урочистий на вигляд. З найніжнішим повітряним м'якушем і ароматними, настояним на чаї та міцних сухофруктами.

 ЧАРІВНИЙ РІЗДВЯНИЙ КУЛИЧ ПАНЄТТОНЄ

 ЧАРІВНИЙ РІЗДВЯНИЙ КУЛИЧ ПАНЄТТОНЄ

 ЧАРІВНИЙ РІЗДВЯНИЙ КУЛИЧ ПАНЄТТОНЄ

ЧАРІВНИЙ РІЗДВЯНИЙ КУЛИЧ ПАНЄТТОНЄ

Новорічна випічка x Інгредієнти

  • 2 симпатичний яйця;
  • 3 жовтки;
  • 200 г підігрітого до 37 ° молока (легко перевіряється пальцем);
  • 150 г цукру;
  • 15 г ванільного цукру;
  • 11 г (пакетик) швидкодіючих дріжджів;
  • 125 г вершкового масла кімнатної температури;
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 700 г просіяного борошна;

  • щіпка солі;
  • 300 г сухофруктів (білий і темний родзинки, сушена журавлина – замочити за пару годин або напередодні в міцному чаї і запашному алкоголі);
  • 100 г крупно рубаних горіхів (мигдаль і фундук, попередньо підсушити в духовці хвилин 10 при 140 *).

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дріжджі розвести в підігрітому молоці і відставити убік. Яйця, жовтки, цукор і сіль збийте в пишну піну за допомогою вашого залізного друга. Переключіть швидкість на низьку і неспішно тонкою цівкою влийте молоко з дріжджами. Якщо у вас є насадки для тіста, просто неквапливо по ложці додаєте борошно в чашу міксера. Якщо немає, вдамося до допомоги рук і вимісити тісто самостійно, без залізних друзів. Крок 2 Вимішуйте тісто хвилин 5, а потім додайте частинами м'яке масло і продовжите місити до повної дружби і єднання інгредієнтів і красивою гладкості без масляного блиску вашого тесту (ще хвилин 5-7). Крок 3 Ніжно перекладіть тісто в змащену маслом миску, накрийте змоченим в гарячій воді рушником і сховайте в тепле місце на годинку. Можна розігріти до 50 ° духовку, вимкнути і прибрати миску туди (дверцята духовки залиште прочиненими). Крок 4 Добре просушіть сухофрукти, змішайте їх з горіхами і парою ложок борошна. Тісто, що підійшло викладіть на злегка припудрену борошном поверхню, розтягніть руками і насипте третину начинки. Зберіть краю до центру (як би ховаючи начинку) і знову розтягніть його. Насипте ще третина начинки і повторіть процедуру. Таким неквапливим способом втрутився все сухофрукти і горіхи в тісто. Поскладали тісто ще пару раз, щоб рівномірно розподілити начинки. Крок 5 Розділіть його на дві частини. Дві симпатичні форми для паски (у мене була одна для паски і одна для кексу), пристрасно змастіть маслом, ніжно присипте борошном і струсіть надлишки. Крок 6 Викладіть тісто в форми, накрийте рушником і відправте відпочити і піднятися хвилин на сорок-п'ятдесят в тепле містечко. Крок 7 Надішліть паски в розігріту до 180 ° духовку хвилин на сорок п'ять – годину. Через 10 хвилин, після того, як поставили їх в духовку, покладіть зверху шматок фольги або пекарської папери, так паски не згорять і рівномірно пропекутся. А через 45 хвилин перевірте їх готовність, нещадно тикнув в серединку шпажкою. Якщо буде суха, діставайте. Дайте красеням злегка охолонути і жадібно накидати без докорів сумління. Господині на замітку

До речі, цей паску можна спекти і на паску. У традиційній формі і облитий глазур'ю буде виглядати дивовижно!

0/5 (0 Reviews)