Щоб досягти більшої соковитості м'яса при гасінні і запіканні, його традиційно шпигують шматочками свинячого сала. А м'ясо, нашпиговане на нашу рецептом фісташками і овочами, вийде не тільки соковитим, але і красивим.
Інгредієнти
- 1 жовтий солодкий перець
- 1 червоний солодкий перець
- 1 черешок цибулі-порею (тільки біла частина)
- масло вершкове – 50 г
- вино біле сухе
- масло рослинне
- 150 г фісташок
- 3 кг свинини одним шматком, корейки або окосту, без кісток
- сіль
- 2 ст. л. приправи “Ароматний часничок”
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1,5 ст. л. соєвого соусу
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Перці вимити, розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. М'якоть нарізати поздовжніми брусками. Порей вимити і нарізати так само. Фісташки очистити від шкаралупи. Крок 2
Свинину вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Гострим вузьким ножем зробити в м'ясі 10-12 глибоких надрізів на відстані 1-1,5 см. Крок 3
нашпигувати свинину нарізаними овочами і горішками. Крок 4
Розігріти духовку до 200 & deg; С. Помістити м'ясо в глибоку форму, туди ж покласти залишилися шматочки овочів. Влити олію, соєвий соус і вино. Накрити кришкою, поставити в духовку і готувати 1 & nbsp; ч. Зменшити температуру духовки до 180 & deg; С, зняти кришку і готувати ще 30 & nbsp; хв. Крок 5
Овочі перекласти з форми в чашу блендера, додати вершкове масло і подрібнити в пюре. Перекласти в сотейник. Крок 6
Додати до овочевого пюре приправу “Ароматний часничок”. Готувати на несильному вогні 5 & nbsp; хв. Подати як соус до м'яса.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!