СУДАК З пюре з зеленому горошку І соусом БЕРБЛАНШЕ

Шанувальники рибних страв напевно оцінять медальйони з судака. Смачні і витончено подані, вони припадуть до смаку всім, хто вважає за краще витончені і дієтичні страви.

Інгредієнти

  • 350 г філе судака на шкірі
  • борошно для панірування
  • сіль, мелений білий перець
  • рослинне масло

для пюре:

  • 500 г с/з зеленого горошку
  • 70 г вершкового масла
  • 5 г листків кафрського лайма
  • овочевий бульйон

для соусу:

  • 50 г цибулі-шалот
  • 10 г часнику
  • 100 мл білого сухого вина
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г вершків жирністю 20%
  • 5 г білого запашного перцю
  • 2 г лаврового листа

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для пюре відваріть до повної готовності горошок в підсоленому бульйоні або воді. Злийте трохи рідини, решта збийте занурювальним блендером до однорідної консистенції. Протріть через сито. Потім масу перекладіть в сотейник, додайте Лаймові листя, вершкове масло і прогрійте ще 5-10 хв. Крок 2 Для соусу цибулю і часник дрібно наріжте. Обсмажте на сковороді з рослинним маслом. Додайте перець і лавровий лист, біле вино і тушкуйте 10 хв. Влийте вершки, злегка випарити. Додайте вершкове масло, постійно помішуючи, посоліть. Готуйте ще 1-2 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 3 Для приготування медальйонів філе наріжте на шматки по 40-50 р Злегка надріжте шкірку, щоб при смаженні медальйони чи не деформувались. Рибу приправити сіллю і перцем. Запаніруйте рибу борошном тільки з боку шкірки, щоб вийшла хрустка скоринка. Крок 4 Смажте медальйони з рослинним маслом на розпеченій сковорідці 10-15 хв. Рибу покладіть на пюре з зеленого горошку. Зверху додайте трохи овочевий «сальси» і полийте соусом «бербланше». До речі

Рецепт розроблений і наданий Сергієм Єрофєєвим, бренд-шефом мережі кафе & laquo; Де Марко & raquo;

0/5 (0 Reviews)