Шанувальники рибних страв напевно оцінять медальйони з судака. Смачні і витончено подані, вони припадуть до смаку всім, хто вважає за краще витончені і дієтичні страви.
Інгредієнти
- 350 г філе судака на шкірі
- борошно для панірування
- сіль, мелений білий перець
- рослинне масло
для пюре:
- 500 г с/з зеленого горошку
- 70 г вершкового масла
- 5 г листків кафрського лайма
- овочевий бульйон
для соусу:
- 50 г цибулі-шалот
- 10 г часнику
- 100 мл білого сухого вина
- 100 г вершкового масла
- 100 г вершків жирністю 20%
- 5 г білого запашного перцю
- 2 г лаврового листа
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для пюре відваріть до повної готовності горошок в підсоленому бульйоні або воді. Злийте трохи рідини, решта збийте занурювальним блендером до однорідної консистенції. Протріть через сито. Потім масу перекладіть в сотейник, додайте Лаймові листя, вершкове масло і прогрійте ще 5-10 хв. Крок 2 Для соусу цибулю і часник дрібно наріжте. Обсмажте на сковороді з рослинним маслом. Додайте перець і лавровий лист, біле вино і тушкуйте 10 хв. Влийте вершки, злегка випарити. Додайте вершкове масло, постійно помішуючи, посоліть. Готуйте ще 1-2 хв. Зніміть з вогню і трохи остудіть. Крок 3 Для приготування медальйонів філе наріжте на шматки по 40-50 р Злегка надріжте шкірку, щоб при смаженні медальйони чи не деформувались. Рибу приправити сіллю і перцем. Запаніруйте рибу борошном тільки з боку шкірки, щоб вийшла хрустка скоринка. Крок 4 Смажте медальйони з рослинним маслом на розпеченій сковорідці 10-15 хв. Рибу покладіть на пюре з зеленого горошку. Зверху додайте трохи овочевий «сальси» і полийте соусом «бербланше». До речі
Рецепт розроблений і наданий Сергієм Єрофєєвим, бренд-шефом мережі кафе & laquo; Де Марко & raquo;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!