Ця закуска відніме у вас досить багато часу і сил, & nbsp; але результат так неможливо прекрасний, що сторицею окупить і те, і інше. Тільки постарайтеся знайти & nbsp; найкращу і свіжу спаржу.
Інгредієнти
- 28 пагонів спаржі
- 1 стебло цибулі-порею (тільки біла частина)
- 200 г м'якого вершкового сиру
- 1/2 склянки жирних вершків
- 1 маленька буряк
- 1 зубчик часнику
- 150 мл яблучного оцту
- 1,5 ст. л. цукру
- сіль, кайенский перець
Для заправки
- сік 1 лимона
- 1 зубчик часнику
- 3 гілочки тархуна
- оливкова олія
- щіпка цукру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Для заправки змішайте лимонний сік, цукор, сіль і перець в мисці. Додайте оливкову олію, розрізаний навпіл часник і розім'яту між пальців тархун. Щільно закрийте і залиште настоюватися на 3 год. Крок 2 У спаржі очистіть за допомогою ножа для чищення овочів нижні грубі кінці. Порей надріжте вздовж до середини так, щоб вийшли смужки, ретельно промийте. Покладіть спаржу в каструлю з киплячою підсоленою і підкисленою водою, готуйте на мінімальному вогні 1-2 хв. Вийміть і відразу ж покладіть в воду з льодом, 2 хв. Обсушити. У тому ж окропі потримайте порей 5-7 хв., Теж покладіть в крижану воду і обсушіть. Крок 3 Змішайте в блендері сир з вершками до гладкості, додайте подрібнений часник, сіль і перець. За допомогою кондитерського мішка викладіть невелика кількість сиру на дно кухарських кілець, застроміть туди спаржу (по 7 штук в кожну) і скажіть, що залишився сир, щоб закріпити спаржу. Поставте в холодильник. Крок 4 Очистіть і наріжте буряк, залийте 150 мл води з яблучним оцтом і цукром, доведіть до кипіння і варіть 15 хв., Процідіть рідину через марлю, гарненько віджавши сік з буряка (буряк більше не знадобиться). Крок 5 Буряковий відвар поверніть в каструлю і на сильному вогні випарьте наполовину. Поставте каструлю на лід і заважайте до тих пір, поки рідина не стане густою як масло. Спаржу акуратно полийте зверху бурякової емульсією і поставте назад в холодильник на 20 хв. Крок 6 Вийміть спаржу з кілець (зігрів їх попередньо руками) на тарілки, оберніть кожен гурток смужкою цибулі-порею і збризніть зверху справжній заправкою. До речі
Якщо у вас немає кухарських кілець, & nbsp; використовуйте консервні банки з вирізаним дном і кришкою, викладені плівкою зсередини.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!