Хірін

Незважаючи на не зовсім благозвучне назва, це блюдо – саме те для зимової пори року. За це ручається автор рецепта – шеф-кухар ресторану Molon Lave & nbsp; Філістор Дестмпасідіс

 Хірін

Інгредієнти

  • 600 г свинини (корейка)
  • 2 ч. л. меду
  • 1 ст. л. солі
  • 300 мл води
  • 2 головки часнику
  • 50 г свіжого чебрецю

Для соусу:

  • 20 г меду
  • 20 мл оливкової олії
  • 40 г дижонской гірчиці

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Зробіть невеликі і неглибокі надрізи на шматках м'яса, на шкірі. Крок 2 У каструлю налийте воду, додайте чебрець, часник, мед, сіль. Доведіть до кипіння. Потім процідіть через сито. Помістіть м'ясо в розсіл на 4 години. Крок 3 Дістаньте м'ясо з розсолу, видаліть зайву вологу (можна на якийсь час покласти на серветку). Змастіть м'ясо оливковою олією, покладіть на нього кілька гілочок чебрецю і помістіть в пакет для запікання – або щільно загорніть у фольгу. Випікайте в духовці 8-10 годин при температурі 60-80 ° C Крок 4 Для приготування соусу змішайте всі складові, перемішайте до однорідної маси. Корисна порада

Рецепт надано шеф-кухарем ресторану Molon Lave & nbsp; Філістором Дестмпасідісом

0/5 (0 Reviews)