Цукрові булочки можна подати до чаю або кави, в чистому вигляді або доповнивши джемом, вершковим маслом, горіховою пастою. У будь-якому випадку задоволення гарантоване! Готуються цукрові булочки дуже просто і досить швидко для виробів з дріжджового тіста, що, погодьтеся, важливо. Варіант формування, запропонований нами (& laquo; равлики & raquo;) ви можете замінити будь-яким іншим. Тобто, з цього ж тесту ви можете зробити просто круглі булочки, а також & laquo; косички & raquo ;, & laquo; підкови & raquo; або вигадливі & laquo; квіточки & raquo ;. Вийде красиво і оригінально.
Інгредієнти
- борошно – 320 г плюс ще трохи для формування булочок
- морська сіль – 1 ч. Л.
- цукрова пудра – 1 ст. л.
- вершкове масло – 150 г
- сухі дріжджі – 1 ч. л.
- питна вода – 150 мл
- жовтки – 3 шт.
- цукор – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте тісто для цукрових булочок. Для цього у велику миску через дрібне сито просійте гіркою борошно, сіль і цукрову пудру. Зверху зробіть поглиблення. Крок 2
Вершкове масло (50 г) наріжте маленькими кубиками і залиште на 20 хвилин. Дріжджі розчиніть у теплій воді. Залиште на 15 хвилин, щоб дріжджі активувалися. Крок 3
Дріжджову суміш влийте в поглиблення гірки з борошняної суміші. Додайте жовтки і ретельно перемішайте. Покладіть м'яке вершкове масло і вимісити тісто для цукрових булочок. Крок 4
Тісто для булочок накрийте чистим рушником або харчовою плівкою і залиште в теплому місці для підйому. На це в середньому піде близько години. Крок 5
Тісто для булочок викладіть на стіл, подпиленний борошном. Розділіть на 10 частин і кожну скачайте в ковбаску середньої товщини. Поверніть равликами і викладіть на деко, вистелений папером для випічки. Крок 6
Накрийте деко з булочками рушником і залиште в теплому місці на 15 хвилин. Духовку нагрійте до 190 ° C. Цукрові булочки випікайте 25 хвилин. Час, що залишився вершкове масло викладіть в кухлик і розтопіть на маленькому вогні. Змастіть їм злегка остиглі булочки і посипте цукром. Корисна порада
Щоб цукрові булочки за цим рецептом вийшли більш солодкими, додайте в тісто трохи більше цукрової пудри & mdash; не одну, а 2-3 столові ложки. Тільки не перестарайтеся, інакше це несприятливо позначиться на текстурі випічки.
До речі Такі цукрові булочки з дріжджового тіста перед випіканням можна змастити жовтком і посипати кондитерським маком, змішаним з цукром, або подрібненими горіхами. & Nbsp;
& nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!