Дорадо А-ЛЯ КАРТОЧЧО

Дорадо а-ля карточчо – улюблений спосіб приготування сонячної риби у Дениса Конєва, шеф-кухаря ресторану Хмари .. Для цієї страви він предлагет використовувати як цілу рибу, так і філе.

Дорадо А-ЛЯ КАРТОЧЧО

Дорадо А-ЛЯ КАРТОЧЧО

Інгредієнти

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> дорада ціла або філе – 300-400 г
  • біле вино – 100 мл
  • оливкова олія – ​​100 мл
  • мигдальна борошно – 100 г
  • часник – 20 г
  • помідори черрі – 100 г
  • таджарскіе маслини – 50 г
  • картопля – 50 г
  • чебрець – 2г
  • сіль – 5г
  • перець – 5г
  • базилік – 2г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Посолити і поперчити рибу, обваляти в мигдальної борошні. Крок 2

Обсмажити рибу на сковороді з кожного боку по 3 хвилини. Крок 3

Дорадо А-ЛЯ КАРТОЧЧО

У глибоку Гастроємності скласти всі овочі і трави: порізані навпіл помідори черрі, нарізану кільцями картопля, чебрець і базилік. На овочі покласти обсмажений дораду, полити білим вином і оливковою олією. Накрити фольгою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. До речі

Рецепт надано Денисом Конєвим, шеф-кухарем ресторану Хмари.

0/5 (0 Reviews)